Bryan Prieto Duran

GEPUBLICEERD

Kan je je ervaring met The Ranch meedelen met ons in 3 zinnen? 

Doelgerichte begeleiding, zeer betrouwbaar, commitment op resultaat!

 

Welk resultaat heb je tot nu toe behaald? 

Mijn doelstelling in 2021 was om op 8% vet te geraken. Op 01/05/2021 startte ik op 13,1%  en op 14/12/2021 behaalde ik 6,7% met zelfs een surplus aan spiermassa. Daarna zijn we overgeschakeld op hypertrofie, oftewel echt het opbouwen van deze spiermassa. Waar ik tot nu toe alweer 3-4kg heb gewonnen sinds december, en het belangrijkste van al is misschien wel dat dit op een gezonde manier gebeurt!

 

Wat is volgens jou de reden dat je je resultaten hier wel haalt en daarvoor op jezelf het op dit vlak niet voor mekaar kreeg? 

Nayib kent alle INs and OUTs om eender welke fysieke doelstelling te behalen. Er wordt een plan gemaakt dat ik volg en elke 2 weken wordt bijgestuurd indien nodig. Zoveel kennis en ervaring krijg ik nooit opgedaan in dezelfde tijd als hij. 

 

Prijzen voor personal training schrikken veel mensen af in het begin, hoe denk jij daar nu over? 

Gezondheid en fitheid zijn voor mij heel belangrijk. Als er één ding is waar niemand op hoort te besparen, dan is het zijn of haar gezondheid. Iemand zijn kennis, ervaring en tijd in de vorm van professionele begeleiding hebben nu eenmaal een prijskaartje. De vraag is vooral, hoeveel is iemand bereid om in zichzelf te investeren? 

 

Zou je The Ranch aanraden bij vrienden, familie, kennissen of collega’s? 

Absoluut! De zichtbare resultaten hebben ervoor gezorgd dat mensen vanuit zichzelf met de vraag komen!