Joelle Peeters

GEPUBLICEERD

The Ranch is my happy place! Toen ik hier 3 maanden geleden voor de eerste keer aankwam, hadden mijn motivatie en zelfbeeld een klein dieptepunt bereikt. Na een allereerste gesprek wist Nayib een heel aantal dingen te benoemen die ik zou kunnen veranderen in mijn dagelijks leven die ik zelf totaal over het hoofd zag. Ik besloot de sprong te wagen en me zowel in als buiten de fitness te laten begeleiden door de professionele aanpak van The Ranch.

Ondertussen zijn we 3 maanden verder en ben ik een hele nieuwe versie van mezelf. Iedere zaterdagochtend sta ik met een grote glimlach klaar om me door coach Jarne te laten trainen en begeleiden. Hij weet me met de juiste tips en tricks altijd enorm te motiveren om het beste uit elke training te halen. Daarnaast heb ik dankzij hem mijn eetpatroon volledig veranderd waardoor de resultaten er zeker en vast mogen zijn! Jarne staat altijd klaar om me te helpen met vragen over voeding, training en alle kleine dingen die hierbij helpen. Dit heeft ervoor gezorgd dat dit niet zomaar een nieuwe stap is in mijn traject maar wel een compleet nieuwe levensstijl.

Ik voel me hier elke keer veilig, gelukkig en gemotiveerd dus ik kan The Ranch alleen maar aanbevelen om de beste versie van jezelf te worden!

– Joëlle

Wil jij ook zien welke mogelijkheden jij hebt?