The Ranch, my place to be!

GEPUBLICEERD

Gianni en ik zijn terecht gekomen bij The Ranch omdat we op zoek waren naar een personal trainer. We wilden aan onze conditie en kracht werken met het oog op een trektocht die we samen gepland hadden voor maart 2023 in Noorwegen, die toch wel fysiek een grote uitdaging voor ons zou zijn.

Met een klein hartje ben ik hieraan begonnen niet wetende wat ik kon verwachten van het begeleidingstraject, maar zowel de ontvangst als de super duidelijke uitleg heeft voor ons het meeste ongemak per direct weggenomen. Ondertussen is The Ranch mijn veilige haven geworden om de stress en druk die in mijn systeem kruipen om te vormen tot positieve energie en kracht.  Omwille van een intensieve verantwoordelijke functie kan dat namelijk bij momenten wel eens een uitdaging zijn in ons drukke leven.

Het is zoveel meer geworden dan ik er aanvankelijk van verwacht had. Ik ben tot het besef gekomen dat dit my way of life is. Uiteindelijk is leeftijd gewoon een getal waar je zelf iets mee moet doen. De reden waarom dit voor mij zo life changing is, heeft alles te maken met de filosofie & de super professionele aanpak van Nayib en zijn team. Zij staan ten alle tijden klaar met professioneel advies en tips die je verder op weg helpen. Onze trainer & coach Jelle weet als geen ander hoe hij mij gemotiveerd krijgt om net die stap extra te zetten, maar tegelijkertijd krijg ik ook tips om mijn voeding te verbeteren en wisselen we van gedachten over positieve psychologie en leiderschap.

Ik kan The Ranch aan iedereen aanbevelen omwille van het totaalpakket. Top mensen die je helpen om echt de beste versie van jezelf te worden. Bijzonder dankbaar!

Warme groet, Suzy Kimpen

Wil jij ook een kennismaking?